.


tttttttjenna

tjennnna doods. Jag sitter här i min säng, framför datorn och har tråkigt. Igår umgicks jag med lollo nea och jossan. Vi hade rysskväll, det var kul :) vi kollade på en drös med filmer, fast vi gav dem ionte speciellt mycket uppmärksamhet dock :P haha men ja, det var en trevlig kväll. Nu är jag hungrig och trött, för lollo och jossan väckte mig och nea tidigt... (tidigt enligt mig)

jag stör mig på att om man har en usaflagga i usa så får man respekt för att man är patriotisk och älskar sitt land, men har man sverigestrumpor i sverige blir man kallad rasist.


söta saker...

Jag gillar inte söta saker... Asså, en söt iller eller tamråtta gillar jag ju ofc, men vad jag inte tycker om är saker som försöker vara söta. Antingen är man söt by default eller så är man det inte >.< bara för man gör konstiga ljud och poser så blir man inte gullig för det. Tex den rosa lilla saken i chobits:


Srsly, jag kunde inte se på den animen bara för att den alltid höll på och försökte vara "söt"

BARF säger jag



Socker i Toast

Jag fick socker i min toast idag.. heeeh..
jag tycker att naturkunskap a är sååååå jävla onödigt. rsly, vi lär oss uppenbara saker som vi redan vet och sen så måste vi gå upp skittidigt varanan tisdag för att vi ska göra en onödig labb. Srsly, mäta vatten! vafan är det för labb <.< sen måste vi ju ofc skriva världens jävla labbrapport om hela skiten." Labbrapport, Syfte: Vi skulle mäta vatten.... därför att ... jadu... jag vet inte riktigt varför.... men jag ska väll skriva en sånhär rapport ändå. heh." Jag har knappt antecknat något på lektionerna. Allt vi har lärt oss har jag i stort sett sett som uppenbar information. Det enda jag lärt mig är vad det upenbara heter. Som typ, termodynamikens första regel visste jag inte att dendär energisaken kallades. Men jag visste det redan. Kanske skulle jag valt en mer utmanande linje, eller så tycker jag att jag är mkt bättre än vad jag egentligen är och överskattar mig själv, och därmed underskattar ämnena i skolan...

aja, hur det än så slänger jag in roliga bilder. möhöff






UPPRÖRD!

ja, jag är upprörd!
för er som känner mig väl så vet ni att jag alltid velat ha en toastmaskin. Jag har tjatat och tjatat och till och med funderat på att åka till tornby och köpa en själv för egna pengar. Och idag !!!! ja, då säger min käre moder "just det, vi har en toastmaskin. Vi har haft den ett par veckor men jag har glömt nämna det :)" I FLERA VECKOR!!! har vi då haft en toastmaskin.... I flera veckor hyar jag varit oventades om denna gudagåva som nu står i skåpet i köket, som bara har väntat efter att få användas.

Ikväll ska jag äta toast, och för att vi fira så lägger jag upp en, NEJ, två roliga bilder






och med dem orden lämnar jag er nu...

p.s sådär kommer hjag vara ikväll när jag gör toast ->

RSS 2.0