rock band beatles, äntligen x) + lustiga filmer

Hej lol! Idag så gjorde jag lollo och nea ett nytt försök med rock band beatles. Denna gång funkade det utan npgra problem om det var riktigt roligt ;) Märkte att det var flera låtar jag redan käönde till som tydligen var gjorde utav Beatles, höhö.

Dagen innan spenderades tillsammans med min trogne följeslagare Helena. Vi bakade chokladtårta och såg två filmer. Feed och Eden lake. Kan väll inte säga att någon av dom var riktigt bra...

Den första var bara äcklig (handlade om en person som hade någon slags fetish för feta personer och filmade när han långsamt matade ihjäl diverse personer) och den andra var bara jobbig att se på (handlade om ett par som skulle åka på någonslags tältsemester vid eden lake men terroriseras av ett gäng ungdomar som sen misshandlar hennes kille och hela filmer går ut på att dom försöker fly från skogen) väldigt jobbig att se på men väldigt bra gjord.

Jaja nu sitter jag här och glor och tänker sprida lite roliga bilder efter mig :)

xboxkrasch och dansspel x)


Haaaaaaaaallåee!
Har precis kommit hem från Néa ;) Jag hon och lollo hade tänkt spela rockband beatles men hennes xbox fick sk red ring of death så det gick inte för sig.. Istället så spelade vi någon dansspel, såndär matta som man hoppar runt på och har sig. Kan väll inte påstå att jag var något bra men x) lol det var kul iallafall.

Denna dag har varit hyfsat bra, kom bara 10 minuter för sent till historian och vi blev också klara med våra hemmagjorde helvetten i bilden ;) haha vi ska, med dantes inferno som mall, bygga våra egna helvetten och sen visa vilka som hamnar på de olika nivåerna. Det var ganska kul faktiskt, visst det blev lite småbråk och så men annars var det kul. Och imorgon så ska jag och jag vet inte vilka fler, hem till jossan och ta kort :P haha jag är inte fotogenisk över huvudtaget men det kommer nog bli kul ändå ;)

farväll tills gryningen skyr //Camilla

bloggmaster experience




Fan! jag skulle döp bloggen till blogmaster expierience istället T^T lol nejmen hallå där kära läsare. Jag har altså skaffat mig en blogg ;) jag vet att alla ni där ute är avundsjuka men ja, det är inte mitt fel att jag är så awesome som jag är :D

nej nej, nu skall jag sluta upp med detta! jag är inte så ego egentligen..

Denna dag har varit ganska bläkig.. känns som helg x) haha, dagen började med att jag vaknade hos en kompis, vi hade glott på film och så sov jag där, sen så åkte jag till vårdcentralen och satt där och glodde i 50 000 år och jag hade tänkt åka hem en sväng och l'mna lite saker och sen åka till skolan men jag råkade somna så... Aja jag får gå imorgon istället :) hoho då skall jag ge mah friend en liitebn surprice haha x) :)

faväll för denna afton

Tills vi möts igen //Camilla

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0